Övriga produkter

Adorn är återförsäljare för ett antal företag vars produkter är skapade med ett tänk om återbruk. De är ekologiska, närproducerade och unika i sitt slag. 

Retrofrun
Retrofrun

Retrofrun - här blir gamla ting till nya saker genom lustfyllt och klimatsmart designhantverk. Alla verk är unika, signerade och numrerade. Lamporna är tillverkade fackmannamässigt av CE-märkt elmateriel.

Cling On
Cling On

Cling On - penslarnas Rolls Royce. Den släpper inga hår och lämnar inga penseldrag. När du har målat klart, låt penseln hänga i vatten (utan att röra botten). Filamenten är speciellt behandlade för att frigöra färgen. Nästa dag kommer all färg att ha lämnat penseln. Den rengör sig själv!

Återbrukshyttan
Återbrukshyttan

Återbrukshyttan - här värms gamla flaskor och burkar, inte så att glaset smälter, utan bara så pass mycket att de går att forma. All tillverkning sker för hand och i varje produkt kan man se mer eller mindre spår av vad det tidigare har varit.

Milk Paint
Milk Paint

Milk Paint - Miss Mustard Seed's Milk Paint  är en naturlig, giftfri färg som innehåller mjölkprotein (kasein), kalksten, lera och naturliga pigment. Den snabbtorkande färgen är lätt att måla med och ger en matt, silkeslen yta som påminner om en möbel målad på 1700-talet. 

Bergkulla
Bergkulla

Bergkulla - ger dig inte bara de finaste broderade kuddarna man kan tänka sig, här hittar du också riktigt snygga vetekuddar för nackar som behöver vila. Förutom kuddar i mängd, skapar de också lampskärmar, smycken, nåldynor och västar.

Pillowmine
Pillowmine

Pillowmine - här hittar du bland annat kökshandduken "Enskede", en kökshanduk med en tryckt karta över Enskede med omnej. Pillowmine har även brickor i olika former, alla med tryckta kartor över södra stadsdelarna.

© Adorn, Gamla Huddingevägen 417, Älvsjö (Örby)
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!