Ledig lokalyta på Adorn

Missa inte chansen att bli en del av Adorn. Nu finns bara en yta kvar att hyra!


Håller du på med återbruk, hantverk eller är en lokala talang och letar efter lokal där du kan sälja dina skapelser?

På Adorn är vi ett härligt gäng med entreprenörer som tillsammans driver en butik av butiker. Just nu finns en ledig yta som kanske skulle kunna passa dina behov.

Vem söker vi då?

Vi söker dig som brinner för enreprenörskap. Kanske har du redan hållit på ett tag med företagande men tröttnat på att jobba själv? Eller hör du kanske till dem som tänkt tanken flera gånger, den om att livet är för kort för att inte våga prova vingarna och satsa på det som du verkligen brinner för? 

Att starta eget är kul men det innebär också att man tar en del risker, inte minst ekonomiska. Med Adorns koncept "butik-med-butiker" minimerar du riskerna och får dessutom en bunt härliga och inspirerande kollegor på köpet.   

Det här erbjuder vi på Adorn

Nu finns bara en försäljningsyta kvar att hyra på Adorn. Tillsammans med de övriga butiksinnehavare gör du butiken till en attraktiv destination med ett brett sortiment. Det finns inget tvång på att vara på plats och själv sälja dina saker, det får du hjälp med. 

I butiken finns alla bekvämligheter, här har du tillgång till internet, kök och matplats. Vill du kan du fritt använda butikens brevlåda för post och försändelser som har med ditt företag att göra.

Du får del i vår gemensamma marknadsföring, både här på hemsidan och via Facebook och Instagram. 

Låter det här som något som skulle passa dig? Tveka inte att höra av dig. Ring oss redan idag för mer information och boka en tid för visning av butiken.

Här hittar du vår kontaktinformation